05Aug 2014
Subaru XV Put Mongolija

Svi naši kupci odmah saznaju koliko je Subaru XV dobar i čvrst automobil u svakom pogledu, ali ovo što će Conne Copreni i Jess Wat poduzeti u tom automobilu pokazat će Vam o kakvom se automobilu radi! Oni su krenuli 19. Srpnja na put od 21,700 milja ili 35,000 kilometara ako su Vam naše mjerne jedinicei draže, gdje će svoj Subaru XV 1.6 odvesti do Mongolije i nazad u predviđenom trajanju puta od otprilike tri mjeseca. Sve ovo dio je humanitarnog rallya koji se održava pod nazivom Mongolia Charity Rally te u kojem sudjeluje hrpetina drugih automobila uz ovaj o kojem govorimo trenutno.

Ime teama koji će voziti ovaj automobil je Offtrax i njihov zadatak je pomoći Go Help, jednoj uspješnoj humanitarnoj udruzi kojoj je cilj učniti dostupnim vozila za hitne situacije i medicinsku opremu u najsiromašnijim dijelovima Mongolije. Drugi cilj je pomoći Make A Wish Canada, gdje se pokušava skupiti nešto novca za pomoć djeci koja su teško bolesna te im tako omogućiti da ostvare neku veliku želju koju imaju, za što opet treba dosta financijskih sredstava u velikoj većini slučajeva. Naravno, ovakve humanitarne akcije podržavamo u punom obliku te nam je iznimno drago što će Jedan Subaru XV automobil biti dio cijele priče na ovom humanitarnom rallyu kao dio natjecatelja naravno.

Subaru XV će proći ceste, poljske puteve, brda, planine, rijeke i pustinje na ovom zadatku i nekako mislimo da će na tom zadatku pokazati sve svoje kvalitete i snagu koju pruža. Iako svaki Subaru model prolazi rigorozna testiranja prije dolaska u prodajne salone, ovo je ipak situacija u kojoj će se Subaru XV moći pokazati pred internacionalnom publikom na rallyu koji će staviti mnoštvo izazova i teških uvjeta, a za koje smo uvjereni da će uspjeti svladati i vratiti se nazad na početnu točku bez nekih posebnih teškoća i proći cijeli put uz mnoštvo uzbuđenja i lijepih slika koje će prenijeti širom svijeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *