O Nama

Auto Lončarić d.o.o., tvrtka je u vlasništvu g.Nenada Lončarića, višestrukog prvaka Hrvatske u rally-u, osnovana još 1993. godine. Gdin. Nenad Lončarić je svoje najveće uspjehe postigao za upravljačem trkaće verzije Subaru Impreze WRX/STI gr.N.

S obzirom na 20 godišnje iskustvo u specijaliziranom servisu Subaru vozila, 2013.g. postali smo dio ovlaštene mreže Subaru servisa, i prodaje vozila, novih i rabljenih. Naš novootvoreni prodajni salon nalazi se na našoj poznatoj adresi u Sv. Nedelji pored Samobora, na adresi Franje Tuđmana 81 (glavna cesta koja povezuje Samobor i Zagreb).

Pored kompletne game Subaru vozila nudimo i prodaju originalnih rezervnih dijelova, te naravno i sve usluge naše servisne radionice, od mehanike, elektrike, dijagnostike, reparature motora i
mjenjača, limarije i lakirnice. Isto tako nudimo i rabljena Subaru vozila koja su pomno pregledana u našem servisu, te za njih jamčimo ispravnost i pouzdanost.

Kao ovlašteni Subaru servis i prodaja vozila, nudimo sve potrebno za brigu o Vašem limenom ljubimcu, redovne servisne intervencije, vanredne intervencije, garantne popravke, vangarantne popravke,
nadogradnje originalnom dodatnom opremom, individualna rješenja za zahtjevnije vozače, savjete o održavanju vozila, upoznavanje s tehničkim karakteristikama i specifičnostima Subaru vozila itd.

Povjerite održavanje i popravak svojeg Subaru vozila nama, jer naše višegodišnje iskustvo jamči najveću kvalitetu usluge.

Vaš Subaru Auto Lončarić team.