26Nov 2014

Rally Santa Domenica

Rally Show Santa Domenica održava se predstojeći vikend, sa datumom 29.11 / 30.11 ove godine, te očekujemo veliki broj vrhunskih rally posada, automobila i mnogo dobre zabave za sve prisutne. U jednom od rijetkih preostalih događaja ovog oblika u našoj zemlji, moći će te prisustvovati mnoštvu uzbuđenja i velemajstorskim potezima dobro poznatih vozača i suvozača koji će svojim natjecanjem uveličati ovaj sportski događaj.

Trenutno je prijavljeno 130 posada, čineći lijepu brojku i obečavajući vrhunski ugođaj tokom predstojećeg vikenda na cestama u okolici Zagreba u svakom pogledu! Mnoga poznata lica su potvrdila svoj dolazak, a time i konkurencija postaje puno bolja. Rally Show Santa Domenica zakazan za 29. studenog kada će se stisnuti gas na ceremonijalnom startu u Svetoj Nedelji. Nakon toga dan poslije, posade će žariti i paliti po 50 km dugoj stazi Savrščak i četiri brzinska ispita koja predstoje.

Pogledajte najavu za 5. Rally Show Santa Domenica koji se održava od 29-30 Studenog 2014 godine. Naš Subaru Auto Lončarić sudjeluje u samoj utrci u sklopu posade koju čine vozač Nenad Lončarić i suvozač Tomislav Pazman. Oni će sa svojom Subaru Imprezom WRX STi pokušati odnijeti pobjedu u no limit, dakle otvorenoj klasi, u kojoj sudjeluju i ostali vrhunski i nadasve svjetski poznati vozači. Uz to, naše mlade nade Marko Lončarić i Filip Puzić sa Subaru Legacy će dati sve od sebe u klasi junior, gdje očekujemo vrhunsku borbu između mladih vozača i mnoštvo uzbuđenja također. Većinu konkurencije čine zaljubljenicima u rally poznati automobili kao što su Ford Focus ST, Mitshubishi Lancer EVO i ostali uspješni modeli koji su ostvarili zapažene rezultate na europskoj rally sceni. Vidimo se ovaj vikend! Dodiđte i podržite Subaru Auto Lončarić u nadamo se, poprilično zanimljivom događaju i želimo vas vidjeti u što većem broju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *