Subaru WRX STI

 

Subaru WRX STI Boje Karoserije

Subaru WRX STI Boje Karoserije

Subaru WRX STI tehnički Podaci

Subaru WRX STI tehnički Podaci

Subaru WRX STI Katalog

Subaru WRX STI Katalog

Čim uđete u novi WRX STI osjetit ćete nevjerojatno uzbuđenje. Njegov okvir ojačan je za 40% kako bi vam pružio osjećaj apsolutne kontrole te kako bi se maksimalno iskoristio dodir kotača s podlogom, dodir zajamčen savršeno uravnoteženim simetričnim pogonom na sva četiri kotača. Podrobno testirani ovjes podešen je tako da bolje odgovara na komande, a ima kruće jastučaste tuljce, poboljšane opruge, deblje prednje i stražnje stabilizirajuće poluge te dodatni podokvir.

Ova stabilnost i otpornost na torziju smanjili su nagib u zavojima za 16% i pomogli povećati lateralnu akceleraciju za 7%. WRX STI također ima i vozačev nadzor središnjeg diferencijala, a nudi i različite načine rada (DCCD – Driver’s Control Centre Differential), koji omogućuju aktivnu razdiobu okretnog momenta između prednjih i stražnjih kotača.

Tajna izuzetnih performansi WRX STI-a krije se ispod aluminijskog poklopca motora: 2.5-litarski motor SUBARU BOXER razvija snagu od 221 kW i 407 Nm okretnog momenta što omogućuje munjevito ubrzanje. Njegove performanse možete i prilagoditi sustavom SI-Drive tako da odaberete jednu od tri različite razine odziva: ugodnu, učinkovitu i ultrasportsku. Za savršen rad motora zaslužan je i dvojni sustav aktivne kontrole ventila (AVCS) koji pomaže plošnom okretnom momentom pri različitim načinima vožnje. A svim ovim nevjerojatnim funkcijama glatko upravljate 6-stupanjskim ručnim mjenjačem.

Oprema i Cijene

Subaru WRX STI je najjači model koji trenutno proizvođač ima u ponudi! Punokrvna rally mašina u cestovnom ruhu sa tehničkim aspektima koji donose zanimljive stilove vožnje, velike brzine u zavojima i brzu vožnju na različitim podlogama. Puni natjecateljski geni su utkani u svaki dio ovog automobila.

 

Galerija Subaru WRX STI