Subaru Outback

 

Subaru Outback Katalog

Subaru Outback Katalog

Subaru Outback Tehnički podaci

Subaru Outback Tehnički podaci

 

Dvadeset godina nakon lansiranja prvog Legacy Outback-a , vrijeme je za 5. generaciju Subaru Outback-aNajmlađi član obitelji Subaru savršeno povezuje udobnost i unutrašnjost tipičnu za karavan vozila sa off-road sposobnostima tipičnim za SUV automobile, postaje višenamjenski model u svim uvjetima na cesti. Outback  je usmjeren na ljude koji vode aktivan stil života te za kupce koji traže  vozilo koje je u mogućnosti pružiti sigurno putovanje u bilo kojoj situaciji i vremenskim uvjetima.

U odnosu na prethodnu generaciju Outback-a unaprijeđen je vanjski dizajn (potpuno novi dizajn svjetala i prednje maske) i kvaliteta interijera. Dodani su sustavi Subaru Starlink i Subaru Eyesight. Poboljšane su perfomanse vožnje zahvaljujući novom sistemu “Active Torque Vectoring” koji limitira klizanje unutrarnjeg prednjeg kotača i povećava pritisak na vanjski kotač i sa time zadržava vozilo na zadanom putu. Dodan je sustav “X-mode” koji kontrolira vožnju po uzbrdici i nizbrdici te u extremnim uvjetima.

Intuitivna navigacija čini “infotainment” sustav Subaru Starlink lakim za korištenje. Ekran je velik, te ikone lako prepozantljive. Lako je voljeti istraživati ​​kada imate suputnika poput vašeg Subaru-a . SUBARU StarLink tehnologija  podržava integraciju raznih aplikacija. Možete pregledati vijesti, vremensku prognozu , slušati glazbu preko raznih online servisa, podcaste, audio i druge multimedijalne sadržaje u vašem vozilu i na dohvat ruke.Bilo da koristite iOS ili Android uređaje, možete držati ruke na volanu i pozornost na cesti. Internet Radio daje vam pristup milijunima pjesama na raspolaganje bez obzira gdje vas vaš Subaru vodi. Dodatne aplikacije poput  Aha™app vam daju pristup svim vašim omiljenim online uslugama, od vijesti do restorana. Te naravno  standardno Bluetooth hands-free telefoniranje i wireless audio streaming će vas držati u kontaktu sa svijetom dok ga istražujete!

Zahvaljujući uvođenju sustava za izbjegavanje sudara EyeSight, jedinstvenog na tržištu,  sustav sa stereo kamerom može detektirati prepreke i prepoznati ih, kreirati “trodimenzionalnu” sliku i biti dodatni par oči za vozača!

Prisutnost zračnog jastuka za koljena vozača standardana je na svim verzijama!